O nama

Proizvodnja i veleprodaja rednih strujnih i naponskih stezaljki, klema za ormane mernih mesta, automatike, upravljanja, zaštite i drugih namena

Firma „Sintermetal“ se već dugi niz godina bavi proizvodnjom elektroopreme i opreme za gasno zavarivanje i rezanje. Svi proizvodi, izrađeni od vrhunskih sirovina, kako domaćih tako i uvoznih, odgovaraju propisanim svetskim standardima i atestirani su od strane nadležnih institucija.
Od osnivanja 1986. godine, a kao jedan od vodećih proizvođača, „Sintermetal“ uspešno ispunjava očekivanja klijenata, što se ogleda u velikom broju zadovoljnih kupaca. Firma se prostire na 1500 m² savremeno opremljenog poslovnog prostora i poseduje visoko kvalifikovan tim stručnjaka koji stalno prati svetske trendove u razvoju tehnologije u ovoj oblasti.
Da bismo zadovoljili potrebe klijenata i ostvarili kontinuirani napredak, neprekidno pratimo svetske tokove razvoja tehnologije u ovoj oblasti, a samim tim, garantujemo najbolji gasni i elektroprogram na našim prostorima. U cilju obostrane uspešne saradnje, cene formiramo u skladu sa mogućnostima kupaca koji su naša najbolja reklama.

Sertifikat za sistem menadžmenta po ISO 9001 : 2015 možete preuzeti ovde.